Hirdetés

E3 készülődés , Mirror's Edge és Star Wars Battlefront - mi történt a héten?

|

Mindjárt kezdődik az E3, szóval nem nagyon érdemes sokat foglalkozni azzal, hogy mi történt eddig, úgyis az a lényeg, hogy mi vár ránk.

Hirdetés

Oké, oké, mindenki nyugodjon le! Ez még nem az E3, de már majdnem. Alig néhány óra múlva a Bethesda műsora megnyitja az idei expót, addig pedig fussuk át gyorsan, hogy mik történtek a héten. Aztán megyünk vissza vedelni a kávét, és ébren tartani a Pacát a hajnali adásra. Ilyenkor jó csak igazán újságírónak lenni.

Először is jöjjön a kötelező heti GameStar Hype HP szabadtéri szereplésével, EndreMan pedig köszöni, jobban van, hamarosan visszatér a kórházból közénk. Nézzétek meg a természet lágy ölén felvett Hype adást...

Az E3 előtti felhajtás

Nyilván nem lenne E3 az E3, ha már a műsor előtt egy héttel nem tudnánk a bejelentések felét. A több napos show alatt azért még jócskán van idejük meglepni bennünket a kiadóknak, de az sem semmi, ami eddig befutott. A hét elején kaptunk képeket a helyszínről, aztán be is futott az első bejelentés a Popcaptől: jön a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Mondjuk ez amúgy sem vitte volna el az EA bemutatóját. Megtudtuk, hogy készülődik egy Prince of Persia bejelentés, hogy új trailert kap a Deus Ex: Mankind Divided, hogy a Capcom egy raklapnyi játékkal érkezik (ezek közül mondjuk egyik sem lesz a Street Fighter V Xbox One verziója), és hogy a Quantum Break annyira megtörte a tér-idő kontinuumot, hogy már a jelenben nem is láthatjuk, viszont legalább a Bayonetta fejlesztői mutatnak majd valamit. A Valve pedig nem. Vagy mégis. Ezt Gaben sose tudja eldönteni.

Azt hittétek végeztünk? Folytatódtak az E3 anyagok a LEGO Marvel’s Avengers trailerrel, amin röhögtünk egy sort, aztán gyorsan izgatottak lettünk mert lehet, hogy a Last Guardian végre megmutatja magát. Addig amíg ez kiderül megnézhettük az Adr1ft kiszivárgott videóját, megtudtuk, hogy valamire készülnek a Metroid Prime fejlesztői, meg egyébként is jön még akciójáték a Nintendo részéről. A színpadon dörög majd az új Guitar Hero, bemutatkozik a Shadow Warrior folytatása, lehet hogy leleplezik a Life is Strange második évadját, és még egy Vanquish 2 is befuthat. Van mondjuk félelmetesebb ezeknél, például a SOMA, amiről végre többet is megtudhatunk majd, illetve a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-ről is láthatunk egy hosszabb videót. Kiderült, hogy melyik két Xbox játék mellőzi a showt, hogy mire készülnek a Katamari fejlesztői, mit hoz a Square Enix, és hogy mikor tudunk meg végre többet az új Gears of War játékról. Na, most végeztünk! Illetve csak most kezdődik minden izgalom...

Futkosás a háztetőn

Lendüljünk is túl LA-n, és nézzük meg, hogy mi történik mondjuk a Mirror’s Edge következő részével. Mondjuk az, hogy átnevezik Mirror’s Edge Catalystra. A kezdeti pletykák után hivatalosan is megerősítették az alcímet, aztán megkaptuk a dobozképet is, amire már nem merek mondani semmit, miután több olvasó is különböző méretű szögeket kívánt belém az Uncharted 4 dobozképes fiaskó után. Az ég kék, a GSO bulvárosodik. Aztán ha már EA, akkor a Star Wars Battlefront érkezéséről sem feledkezhetünk meg, amiben még C3PO is szerepet kap majd a Hoth bolygó havas buckái mellett. Igen, ez is kapott egy dobozképet. Esküszöm, halálra dicsértem, és nem csak önvédelemből.

Mi van még a polcon?

Heti futottak még rovatunkban meg kell emlékeznünk Uwe Boll kedves üzenetéről (én azt üzenném vissza, hogy előbb adnék pénzt egy krumpli felöltöztetésére, mint neki bármire), a Wander című MMO gondjairól, és arról a csodálatos hírről, hogy újjászületik a Master of Orion. Van videónk a Resident Evil 0 HD-ról, kiderült, hogy melyik a SimCity sorozat legtöbbet játszott része, magyar felirattal is kitehettük a Kung Fury című csodát, és végezetül szomorú szívvel elbúcsúztunk az Xfire klienstől.

És most irány aludni, hajnaltól robog az E3, és ha még nem készültetek fel rá kellőképp, itt egy bemelegítő cikk, aztán fussátok át a műsort és az időpontokat, majd látogassatok el E3 aloldalunkra, ahol beszámolunk nektek minden új infóról. Addig is szeretnénk felhívni a figyelmeteket a hidratáció fontosságára, tehát igyatok, ahogy bírtok ebben dögmelegben: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)