Hirdetés

Elijah Wood alakítja Batman egyik legismertebb ellenségét

|

Nagyot nőtt mindenki kedvenc hobbitja: Wood egy új projektben alakítja Dr. Jonathan Crane-t.

Hirdetés

Ugyan nem a rajongók által preferált formátumban, de folytatódik a Batman Arkham szériája. A Camouflaj stúdió összeállt az Oculus Studiosszal, hogy leszállítsa nekünk a Batman: Arkham Shadow-t, egy nyomozós, akciójátékos, VR élményt.

A srácok eddig sosem tapasztalt mélységet ígérnek, hiszen közvetlenül Bruce Wayne szemein keresztül göngyölíthetünk fel egy ügyet Gotham bűnáztatta városában. Az immerzív élmény megteremtésében profi színészek segítenek majd, köztük az egykori Frodóval.

Hirdetés

Elijah Wood alakítja ugyanis Batman ikonikus ellenfelét, Madárijesztőt, azaz Dr. Jonathan Crane-t. Szerepe kapcsán így fogalmazott:

"A Camouflaj felkeresése több okból is nagyon érdekesnek tűnt. Hatalmas Batman rajongó vagyok, imádtam a filmeket, videojátékokat, képregényeket, és gyerekkoromban gyűjtöttem is a batmanes apróságokat. Már csak az a gondolat, hogy az Arkham sorozat VR-ban folytatódik is egy nagyon érdekes elképzelésnek tűnt."

Wood színészi játéka fontos eleme Madárijesztő megvalósításának, és a motion capture lehetőség is egy új élményt jelentett számára.

Ami magát a Batman: Arkham Shadow-t illeti, a sztori az Arkham Asylum előtt játszódik. Egy kevésbé tapasztalt Bruce Wayne-t kell majd rávezetnünk a város kínzó rejtélyek megoldására. A játék már október 21-én megjelent Meta Quest 3-ra és Meta Quest 3S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)