Hirdetés

Ha be akarod húzni Jabba LEGO vitorlás bárkáját, jobban teszed, ha elvállalsz valami melót a huttoknak

|

Egy hatalmas, gyönyörű készletet vihetnek haza hamarosan a LEGO Star Wars gyűjtők, már ha erre spóroltak az elmúlt hónapokban.

Hirdetés

A nagy, felnőtt gyűjtőknek szóló készletek sorát hamarosan egy újabb LEGO modell gyarapítja majd: bemutatkozott a Jabba vitorlás bárkája, ami 3942 elemével és 11 minifigurájával szeretné felidézni a Jedi visszatér nyitányának akciójeleneteit.

A bárka összeállított verziója 77 cm hosszú és 25 cm magas, ami azt jelenti, hogy nem csak a doboza méretes, de a kész modellnek is kell majd bőven hely a polcon.

Mint minden prémium kategóriás gyűjtői modell, így a Jabba vitorlás bárkája sem lesz olcsó: egy 204 999 forintos csomagról beszélünk

Hirdetés

Ha LEGO Insider tagok vagytok, akkor már október 3-án is megkapjátok a lehetőséget az elővásárlásra, de egyébként a szett október 6-án válik majd elérhetővé. Az Insiderek prioritást élveznek majd a sorban, és emellett egyébként egy Luke Skywalker Fénykardja készletet is kapnak majd ajándékba.

Ha érdekel benneteket a csomag, akkor itt átnézhetitek annak részleteit, és ugyanezen oldalon adhatjátok majd le a rendelést is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)