Hirdetés

A Riot Games egy League of Legends kártyajátékot akar kiadni

|

Egy fizikai kártyajátékról van szó, nem egy újabb digitális időnyelőről.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy minden népszerű játék sorsa egyszer az, hogy kártyajáték váljon belőle. A Pokémonból, a Final Fantasyből, a World of Warcraftból, és sok más címből is született TCG, most pedig a League of Legends követi a sort. Mondjuk a folyamatábrát ők fordítva értelmezték: ők előbb csináltak egy digitális variánst a Legends of Runeterrával, és csak most kezdtek bele kiadni a fizikai megvalósítást.

A kínai Bilibili nevű közösségi platformon kezdett terjengeni az első teaser, ami a különböző régiókat és potenciális hőskártyákat vezette fel. Sajnos egyelőre nem tudunk semmit a szabályrendszerről, vagy hogy egyáltalán hogy néz ki egy tényleges lap.

Hirdetés

Annyi derült ki, hogy a játék neve Rune Battleground, köszönhetően Big Bad Bear munkásságának, aki egyébként egy korábban már bizonyított ipari szivárogtató.

Kíváncsiak leszünk rá hogy mi lesz ebből, de mi arra tippelnénk, hogy a Worlds 2024 előtt már nem tudunk meg semmilyen hivatalos infót. Az idei League of Legends világbajnokság selejtezője szeptember 25-én indul, és a nagy döntője november 2-án lesz esedékes. Utóbbi tökéletes alkalom lenne a bemutatóra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)