Hirdetés

A Baldur's Gate 3 hőseit már fizikai formában is hazaviheted

|

A Dungeons & Dragons minik szerelmesei hamarosan hozzáadhatják kedvenc karaktereinket is a gyűjteményükhöz.

Hirdetés

A WizKids régóta partnere a Wizards of the Coastnak, aminek köszönhetően rengeteg kiváló minőségű, előre festett minit kaptunk kaptunk tőlük az elmúlt években. A srácok mindig előállnak egy-egy gyűjteménnyel az új kalandkönyvekhez vagy termékvonalakhoz, de ezúttal egy videojátékhoz raktak össze figurákat: a Baldur's Gate 3 hőseit zsebelhetjük be egy 50 dolláros doboz megvásárlásával. A készletben benne lesz mind a 7 kedvencünk Shadowhearttól Withersig.

Az 50 dolláros gyűjtemény mellé a WizKids készít egy "zsákbamacska" dobozt is, melyek a 40 különböző Baldur's Gate 3-as mini egyikét tartalmazzák. Egy nyolcas csomagot 200 dollárért szerezhetünk majd be, és a dobozokban egyes szörnyek mellett NPC-ket vagy főszereplők figuráit is megtalálhatjuk.

Hirdetés

A gyűjteménynek és a zsákbamacskának köszönhetően mindenki eldöntheti majd, hogy hazardírozni akar-e vagy csak a kedvenceit szeretné-e hazavinni.

A Baldur's Gate 3 figurák 2025 első negyedévétől lesznek megvásárolhatóak. Mindkét készletet a WizKids oldalán rendelhetjük elő, de a jövőben azok valószínűleg minden nagyobb online üzletben elérhetőek lesznek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)