Hirdetés

Erősen indított a Throne and Liberty, az Amazon új MMO-ja

|

Hogy meddig tart a siker, még a jövő kérdése, de jelenleg a Steam legtöbbet játszott címei között ácsorog a Throne and Liberty.

Hirdetés

Az NCSoft fejlesztésében készült és az Amazon által nyugatra hozott Throne and Liberty egy látványos új világot, pörgős harcot, és rengeteg felfedeznivalót ígért, amire az MMORPG-rajongók mindig nyitottak, így nagy ütemben töltik le a tegnapi nap folyamán megjelent, ingyenesen játszható újdonságot.

A Throne and Liberty a PC mellett elérhető PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is, de azokon nehezebb lekövetni a játékosszámot. Elnézve azonban a steames adatokat, nem lennénk meglepődve, ha már csak amiatt is ünnepelnének a fejlesztők.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában a Throne and Liberty a hatodik legnépszerűbb játék, amivel olyan címeket hagyott maga mögött, mint az Apex Legends, a GTA V és a Baldur's Gate 3. Még egy szerdai nap közepén is 165 000-en pörgetik , de az egyidejű játékosszám csúcsa eddig 326 377 volt, amit tegnap 19:00-kor ért el a játék. Mivel az indulási hajrának csak az elején vagyunk, így nem lennénk meglepődve, ha a játékosszám még feljebb kúszna a következő napokban.

Ha benneteket is érdekel a játék, akkor azt innen ingyen tudjátok letölteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)