Hirdetés

A Palworld fejlesztői nem értik, miért perli őket a Nintendo

|

Tudomásul vették, hogy pert kaptak a nyakukba, de lesznek még kérdéseik a japán vállalat felé.

Hirdetés

A Palworld első verziójának megjelenése óta sejthető volt, hogy a Nintendo előbb-utóbb találkozót kér a Pocketpair képviselőivel, és nem kedélyes kávézgatásra hívja majd őket. A vállalat szereti mozgósítani a rendelkezésükre álló ügyvédi erőket, és néhány nappal ezelőtt rá is szabadították azokat a Pocketpairre. A kérdés, hogy miért most, teljesen jogos, ahogy az is, hogy pontosan mit sérelmeznek - ez egyelőre az alperesek számára sem teljesen tiszta.

Egyelőre a Nintendo nem tette közzé a hivatalos indoklását, ami nem csak minket, de a Pocketpairt is érinti. Ők sem tudják, hogy mi a helyzet.

Hirdetés

A stúdió a jogi fenyegetésre reagálva egy hosszabb posztot tett közzé, amiben elismerte, hogy megkapta a szabadalommal kapcsolatos per értesítőjét, de indoklást nem tűzött mellé a Nintendo. Jelenleg ők is pontosan annyira tanácstalanok, mint a publikum nagy része.

Gyanakodhatunk persze a szörnydizájnokra és egyes játékmechanikákra, de akármiről is van szó, a hivatalos források hallgatnak. Meglátjuk, hogy mi történik, ahogy következő hetekben elindul majd az ügy lebonyolítása.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)