Hirdetés

Vigyázz, GDP: még szeptemberben megjelenik mobilokra a Balatro

|

A fejlesztő már előre bocsánatot kér minden várható negatív következmény miatt.

Hirdetés

Mint olyan személyek, akik fejenként 30 órát beleraktak az idén év elején megjelent Balatróba, aggódva vesszük tudomásul, hogy a játék szeptember 28-án megjelenik iOS-re és Androidra is, így már nem csak a PC-nk vagy konzolunk előtt ülve reménykedhetünk erős jokerekben.

Annak, aki esetleg valami másban merült el az elmúlt hónapokban, annyit érdemes tudni, hogy a Balatro egy a pókerre épülő, de nagyon ötletes és addiktív játék. Pókerszettek kijátszásával kell pontot szereznünk, de számtalan jokerrel különféle módosítókat aktiválhatunk, és az egyes szetteket is fejleszthetjük, az általuk adott pontokat is megsokszorozhatjuk. A cél a lehető legtovább jutni, miközben egyre több pont kell a továbbhaladáshoz.

Hirdetés

A Balatro mobilos változata külön megvásárolva 4490 Ft lesz iOS-en, és valami hasonló árra számíthatnak az androidosok is, de az Apple-felhasználóknak jó hír, hogy a játék bekerül az Apple Arcade kínálatába, ami új felhasználók számára ingyen kipróbálható, de egyébként is csak 2790 Ft havonta.

Címkék: #balatro
Platformok: Android iOS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)