Hirdetés

Superliminal és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy fantasztikus, kreatív játék érkezett meg végre mobilokra is évekkel konzolos és PC-s debütálása után.

Hirdetés

Épp nemrég húztuk elő azon cikkünket, ami különleges, rendhagyó játékokat mutatott be - simán helye lett volna benne e heti kiemeltünknek, a Superliminalnak is. Mindig örülünk, ha ennyire egyedi alkotások érkeznek, annak meg különösen, ha egyre több platformra lesznek elérhetők. Ahogy a konzolról átpakolt játékok esetében az általában lenni szokott, ennél sem biztos, hogy mobilon a legkényelmesebb vele játszani, de próbáljátok ki, aztán meglátjátok.

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Superliminal (iOS, Android) - 1990 Ft (ingyen kipróbálható)

A Superliminal egy nagyon izgalmas logikai játék, amiben tárgyakat kell megragadnunk és áthelyeznünk, hogy továbbjuthassunk. A trükk benne, hogy a tárgyak mérete helyzetüktől függően változik: ha felemelünk egy apró sakkbábut, és a szoba túlsó végébe rakjuk, gigantikussá válik. A koncepciót jobban bemutatja az alábbi videó, nézzétek meg.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Alter Age (iOS, Android) - 3490 Ft / 2000 Ft

Arranger (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Dungeon Core: Nucleary Abyss (iOS) - ingyenes

Garou: Mark of the Wolves (iOS, Android) - 1790 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)