Hirdetés

Íme az első hivatalos iOS kontroller

|

Bemutatkozott az első mobilos kiegészítő a játékokhoz, amit az Apple is teljes vállszélességgel támogat.

Hirdetés

A MOGA Ace Power az első olyan iOS készülékekhez gyártott gaming kontroller, amelyet hivatalosan is támogat az Apple. Ez nagy dicsőség, amit már senki sem vehet el a Power A embereitől, akik az eszközt készítették.

Az Apple eleinte nem akarta támogatni az ilyen kiegészítőket. Az érintőképernyő felsőbbrendűségében hittek, és évekig ki is tartottak emellett. Most az iPhone alkotói lazítottak a dogmákon, és bejelentették az irányítók támogatását az iOS 7 érkezésével. Maga az eszköz egyébként szinte teljesen megegyezik a konzolokhoz tartozó tesókkal, kivéve, hogy a közepében tátongó lyukat egy telefonnal kell majd betömnünk. Külön érdekesség, hogy amíg a készülék a kontrollerben van, addig töltődik is a MOGA belső akkumulátoráról.

Azok számára, akik annyira nem szeretik, mondjuk a Dead Trigger 2-t vagy a Bastiont az érintőkijelző simizésével irányítani tökéletes alternatíva lehet. A készülék első változatai már a tesztelők asztalain izzadnak, akik szerint az egyetlen komolyabb gond (a kissé „olcsó” anyagszerkezeten és összhatáson kívül), hogy kevés játékkal működik együtt. Tekintve, hogy a MOGA egy Apple által támogatott eszköz így ez sokáig nem lehet probléma. 

Ti milyen játékokhoz használnátok szívesen a MOGA-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)