Hirdetés

Hamarosan érkezik az új Pokémon kártyajáték, de regisztrálni már most tudtok rá

|

A Pokémon TCG Pocket a telefonotokra ülteti majd át a zsebszörnyek kártyás csatáit.

Hirdetés

A Pokémon Trading Card Game (Pokémon TCG) 1996 októberében indult hódító útjára, azóta pedig számtalan új kiadással és lappal örvendeztette meg a rajongókat, idén márciusban úgy álltak a számok, hogy immár több mint 64,8 milliárd kártyát gyártottak le összesen az egész világon.

Hamarosan pedig egy új platformot is meghódíthat ez a népszerű játék, érkezik ugyanis a Pokémon TCG Pocket, a mobiltelefonos adaptáció, ami egészen pontosan október 30-án fog megjelenni, az előregisztráció viszont már most elindult Androidon és iOS-en is.

Hirdetés

Mindezt az alábbi, meglehetősen látványos előzetes lengette be, ami azt is megmutatja, milyen pofás módon bontogathatjuk majd a digitális kártyacsomagokat a játékon belül. A Magic: The Gathering Arena óriási siker lett, szóval borítékolható, hogy a Pokémon TCG Pock is elég hamar megtalálja majd az utat a zsebszörnyek rajongóinak szívéhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)