Hirdetés

Wiz Khalifa füves cigit szívott a romániai koncertjén, akár börtönbe is kerülhet emiatt

|

Az amerikai rappert a Beach, Please! fesztiválon vette őrizetbe a román rendőrség.

Hirdetés

Konstancától, a legforgalmasabb román kikötővárostól cirka 32 kilométerre, délre fekszik Costinești falu, melynek homokos tengerpartja ad otthont a Beach, Please! zenei fesztiválnak. Itt lépett fel szombaton az amerikai rapper, Wiz Khalifa, aki a koncert alatt hatalmas hibát vétett: rágyújtott egy füves cigire a színpadon.

Ez Romániában bűncselekménynek számít, így nem meglepő, hogy a rendőrség őrizetbe vette Khalifát, és büntetőeljárást indított ellene. Jelenleg veszélyes kábítószer birtoklása miatt zajlik a nyomozás.

Hirdetés

A Transtelex beszámolója szerint a rendőrségi tájékoztatóból kiderült, hogy amellett, hogy a rapper birtokában, akik saját gyártású füves cigit szívott a fesztivál színpadán, nem kevesebb mint 18 gramm marihuánát találtak. A veszélyes drogként nyilvántartott kannabisz birtoklása a hatályos román törvények szerint már akkor is bűncselekménynek minősül, ha valaki saját fogyasztásra tart belőle magánál, ennek a büntetési tétele 3 hónaptól két évig terjedő börtön, vagy bírság.

Felvétel is készült arról, ahogy a rendőrök elvezetik a rappert. Íme:

Ha a marihuánafogyasztást aktívan népszerűsítő (Khalifa Khust néven saját fűmárkát futtat), Grammy-jelölt Wiz Khalifának szerencséje lesz, csupán annyival megúszhatja a romániai kalandot, hogy mélyen a zsebébe nyúl, ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy végül hosszabb ideig lesz kénytelen élvezni keleti szomszédunk vendégszeretetét, mint ahogy eredetileg tervezte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)