Hirdetés

Venom-paródia lesz A Simpson család egyik közelgő része

|

A Rémségek Simpson háza új fenyegetést hoz Homer életébe.

Hirdetés

Mint minden ősszel, úgy 2024-ben is lesz horror beütésű epizódja A Simpson család épp futó évadának. Ez idén a Venomot parodizáló Denim lesz, ami a 35. Rémségek Simpson háza-epizód, és az írók szerint ez a valaha volt "legijesztőbb 35. halloweeni különkiadás".

Matt Groening, a széria alkotója és Matt Selman showrunner a Varietynek adott interjújukban egy kicsit jobban ki is bontották, mire lehet számítani.

A Denim című epizód egy túlvilági farmergatyáról szól majd, ami ijesztően közeli kapcsolatot fog ápolni Homerral, a történet főhősével. Matt Selman elmondta, hogy a hatás kedvéért a farmergatya jeleneteit tényleges stop motion technikával vették fel, ebben pedig nagy segítség volt a Stoopid Buddy csapata. A stúdiótól Seth Green és Harv Harvatine is nyilatkoztak, és elmondták, hogy több hónapon át tartottak a farmer forgatásai. Ennyi meló után biztosak vagyunk benne, hogy a hatás nem marad el.

Hirdetés

A Denim mellett egyébként az alkotók egy ijesztő trilógiát is ígérnek még erre a szezonra, melynek epizódjai "sötétek és viccesek lesznek". és több meglepő vendégszereplést is tartogatnak. Azt már most tudjuk, hogy Andy Serkis is felbukkan majd az egyik részben.

A Simpson család SDCC24-es paneljén egyébként kiderült, hogy a srácok több különleges epizóddal is készülnek, köztük a Season 36 megnyitójával. A Bart szülinapjáról szóló bulin Conan O'Brien, John Cena, Danny DeVito és Tom Hanks is megjelennek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)