Hirdetés

Ütős előzetest kapott a Terminátor animációs sorozat

|

A Terminator Zero Japánba viszi el a franchise-t, és nem fog finomkodni.

Hirdetés

Május elején kaptuk meg a legelső képeket a Netflix vadonatúj animációs sorozatából, amely a Terminátor lore-t bővíti: a Terminator Zero sztorijában 2022-ben járunk, a jövő háborúja évtizedek óta dúl a megfogyatkozott emberi túlélők és a gépek végtelen serege között, egy katonát pedig azért küldtek vissza, hogy megváltoztassa az emberek sorsát. 1997-be utazva kell megvédenie egy Malcolm Lee nevű tudóst, aki egy új AI-rendszer elindításán ügyködik, amely felvehetné a harcot a Skynettel, csakhogy egy könyörtelen bérgyilkos vadászik rá. 

Ezzel a premisszával jön a Japánba helyezett, új karaktereket felvonultató animációs széria, amelynek a showrunnere az a Mattson Tomlin, aki többek között az Anya kontra androidokon is dolgozott, a rendezője a Bleach széria egyik készítője, Masashi Kudo, a látványért pedig az a Production IG nevű animációs stúdió felel, amely a Ghost in the Shellért és a Psycho-Passért is. 

Hirdetés

A nyolc epizódosra tervezett Terminator Zero most végre megkapta az első kedvcsinálóját is, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen kemény feladat lesz Malcolm Lee megóvása, valamint abból is, hogy a Skydance Animation támogatását bíró Production IG milyen atmoszférát teremtett. Az animációs sorozat stílusosan augusztus 29-én, vagyis az ítélet napján debütál a Netflixen, alább pedig ti is megtekinthetitek az első ízelítőt belőle, méghozzá magyar felirattal ellátva: 

Az időben visszaküldött harcost Sonoya Mizuno (Ex Machina, Kaliforniai álom) szólaltatja meg, a további szinkronhangok között pedig megtalálható többek között Timothy Olyphant (A törvény embere, Fargo), Rosario Dawson (Ahsoka, Dying Light 2: Stay Human), André Holland (Holdfény, Selma) és Ann Dowd (Az ördögűző: A hívő, A szolgálólány meséje) is. 

Nektek hogy tetszik elsőre a Terminator Zero?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)