Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Marvel Fantasztikus Négyes filmjéről

|

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy mikor és hol játszódik a sztori.

Hirdetés

Az új, immáron az MCU részét képező Fantasztikus Négyes filmben Pedro Pascal (Reed Richards), Vanessa Kirby (Sue Storm), Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm) és Joseph Quinn (Johnny Storm) főszereplésével láthatjuk majd, ahogy a "Marvel első számú családjának" nevezett csapat összecsap a Ralph Ineson által megformált bolygófaló óriással, Galactusszal, de fontos szerepet fog játszani a sztoriban az Ezüst Utazó is, akit ezúttal egy színésznő játszik (Julia Garner). 

Matt Shakman (Felhőtlen Philadelphia, WandaVízió) rendezését a tervek szerint 2025 nyarán láthatjuk majd a mozikban, szóval a Marvelnek nem kell kapkodnia a részletek feltárásával, de lassan azért többet is elárulhatna a stábtagok kiléténél, ugyanis egyelőre csak az eddig használt, rajzolt posztereknek köszönhetően tudtunk találgatni a koncepcióról. Ezek alapján nem csak arra következtettek  rajongók, hogy az 1960-as évekig repíthet vissza minket a sztori, hanem arra is, hogy az talán nem is a fő MCU-világban játszódik.  

Hirdetés

Most ezeket a spekulációkat erősítette meg a Marvel Sutdios elnöke, Kevin Feige a The Official Marvel Podcastben. Feige elmondta, hogy az új Fantasztikus Négyes film egy a '60-as évek New Yorkjában játszódó, korabeli darab lesz, de arra is utalt, hogy ez nem az a város lesz, amit ismerünk: 

"Volt egy másik kép, amit kiadtunk, amin Johnny Storm a levegőben repül, és egy 4-es szimbólumot formáz, a kép sarkában pedig egy városkép látható. Sokan okosan észrevették, hogy az a városkép nem pontosan úgy néz ki, mint az általunk ismert New York, vagy az a New York, ami a mi világunkban a '60-as években létezett. Ezek okos megfigyelések, mondhatom".

Feige hozzátette, hogy rendkívül izgatott a projekt miatt, hiszen ezek a karakterek a Marvel-univerzum legendás alappillérei, akikkel még sosem "játszhattak el", vagy fedezhették fel őket komolyabban (olyan eseteket leszámítva, mint John Krasinski Reed Richardsának felbukkanása a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben), és felfedte, hogy Matt Shakman már Londonba költözött, rákészülve a július végén kezdődő forgatásra. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

"Mókás, hogy a San Diegó-i Comic-Con utáni hétfőn kezdjük a forgatást. A Comic-Con utáni nap a Fantasztikus Négyes forgatásának első napja lesz".

A Marvel Studios egyébként idén részt vesz a San Diegó-i Comic-Conon, a szokásos helyszínén, a Hall H-ban tartja meg a paneljét, de egyelőre nem tudni, hogy mi mást mutatnak meg a Deadpool & Rozsomákon kívül. A Fantasztikus Négyes szereplői talán felbukkanhatnak jelmezben, és arra is van esély, hogy a CinemaConon levetített Amerika Kapitány: Szép új világ előzetest megmutassák, akárcsak az Agatha All Along és az Ironheart sorozatok ízelítőit. Talán még a Penge új rendezőjét is bejelentik, miután a legutóbbi nemrég otthagyta a projektet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)