Hirdetés

Új Star Wars könyvsorozat mutatja be a Lázadók Szövetségének születését

|

A Reign of the Empire közvetlenül A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat, és a Galaktikus Birodalom első éveit fedi le.

Hirdetés

A Lucasfilm könyvkiadói részlege nagyon érdekes új szériát jelentett be nemrég. A Star Wars: Reign of the Empire igazából a Lázadók Szövetségének kezdeti időszakáról szól, de azoknak is izgalmas infókat tartogat, akik mindig is kíváncsiak voltak a Birodalom kiépülésének részleteire. Ha imádtad az Andort, akkor ez bizony most neked szól.

A könyvtrilógia 2025-ben indul majd a Star Wars: Reign of the Empire - The Mask of Fearrel, amit egyébként a Star Wars: The Alphabet Squadron szerzője, Alexander Freed ír.

Hirdetés

A Mask of Fearben megtudhatjuk, hogy Mon Mothma, Saw Gerrera és Bail Organa hogyan reagáltak a Köztársaság bukására, és miként figyelték Palpatine új államrendjének felemelkedését.

"A galaxis békéjének és biztonságának megszilárdítása érdekében uniónkat új alapokra helyezzük. Neve mától első Galaktikus Birodalom! Egyetlen beszéddel, tapsvihar közepette Palpatine kancellár lerombolta a Köztársaság alapjait. A helyére lépett a Galaktikus Birodalom. Az emberek galaxisszerte ünnepelték a háború végét, és a holnap ígéretét. Az a holnap viszont egy hazugság volt. Az egész galaxis kicsavarodott az Uralkodó félelmetes és kegyetlen uralkodása alatt."

A 2025 februárjában érkező első kötetet két másik követi majd, melyek egyelőre alcím nélkül Book 2 és Book 3 néven futnak. Előbbi 2026 tavaszán, utóbbi 2027 tavaszán érkezik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)