Hirdetés

Új Agymenők spin-off sorozat érkezhet, benne három régi szereplővel

|

Ez már a negyedik tévésorozat lesz az Agymenők franchise-on belül.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor hamarosan ismételten bővülhet az Agymenők univerzum, egy új spin-off sorozatot kapunk, ami a Max platformon debütálhat. A hírek szerint három ismert szereplő is visszatérhet a CBS sikersorozatából. Kevin Sussman (Stuart Bloom), Brian Posehn (Bert Kibbler) és Lauren Lapkus (Denise) szerephez juthat az új projektben, bár a sorozat hivatalosan még nem kapott zöld utat. Az új mellékág alkotója és executive producere Chuck Lorre, aki az eredeti sorozat egyik atyja.

Kevin Sussman a képregénybolt vezetőjét, Stuart Bloomot alakította az eredeti szériában, majd idővel állandó szereplővé vált. Lapkus Denise karakterét játszotta, Stuart asszisztensét és szerelmét, míg Posehn Bert Kibbler geológusként tűnt fel, összesen 15 epizódban.

Hirdetés

Ha a sorozat valóban elindul, ez lesz a negyedik az Agymenők franchise-ban. Az eredeti sorozat 2007 és 2019 között futott 12 évadon át, míg a prequel, vagyis előzményszéria, Az ifjú Sheldon, már hét évadot tudhat maga mögött. Emellett hamarosan debütál a Georgie & Mandy's First Marriage című spin-off, amely Sheldon bátyjáról és sógornőjéről szól.

Az új spin-off híre többek között azért is izgalmas, mert mindhárom színész sikeres karriert tudhatott maga mögött az eredeti show után is. Sussman például nemrég szerepelt a Lessons in Chemistry című sorozatban, Posehn számos tévés szerep mellett komikusként is aktív, Lapkus pedig a A másik Missy és az Orange Is the New Black című produkciókban szerepelt.

Az Agymenők 15. születésnapjára egyébként anno egy külön videót is készítettünk, ezt alább tudjátok megnézni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)