Hirdetés

Tényleg elkészülhet a Mamma Mia 3?

|

Szinte minden érintett pozitívan nyilatkozott az esetleges Mamma Mia folytatás kapcsán.

Hirdetés

Egy ideje már hallani lehetett arról, hogy elkészülhet a harmadik Mamma Mia mozi, most pedig maga Amanda Seyfried erősített rá erre a pletykára. A széria egyik főszereplője ugyanis reménykedik abban, hogy visszatérhet egyik kedvenc szerepéhez a népszerű musical franchise harmadik részében. Azonban Seyfried bevallotta, hogy még nem látta a kész forgatókönyvet, így a közeljövőben még nem kezdődik meg a forgatás. Egy interjúban azt mondta, "Mamma Mia 3, gyerünk bébi!" - miközben keresztbe tette az ujjait a szerencse reményében. A színésznő egészen pontosan így fogalmazott:

"Mindenki azt mondja, hogy meg fog valósulni. De még nem láttam forgatókönyvet."

Nem Seyfried az egyetlen, aki nyilatkozott a folytatásról. Meryl Streep májusban elmondta a Deadline-nak, hogy a harmadik filmről folytatott megbeszélések "közel vannak", és hogy van egy ötletük a forgatókönyv kapcsán. Korábban a Vogue magazinnak is nyilatkozott arról, hogy "nyitott bármire" Donna karakterének újraélesztésével kapcsolatban, hozzátéve, hogy "ha van egy ötlet, ami izgat, benne vagyok". Streep még azt is felvetette, hogy a potenciális lehetőségek között szerepelhetne Donna reinkarnációja vagy egy ikertestvér bemutatása.

Hirdetés

A producerek közül Judy Craymer is felvetette, hogy a következő filmben Donna fiatalabb verzióját mutathatnák be Lily Jamesszel (ő játszotta ugyebár az első filmben is Meryl Streep karakterének fiatal változatát), vagy azt, hogy mi történt Donna és Sam között az első film után. A Universal Pictures elnöke, Donna Langley is jelezte a stúdió lelkesedését a harmadik film iránt, míg Gary Goetzman producer megerősítette, hogy voltak megbeszélések a témában, és úgy véli, a folytatás meg fog valósulni.

Amanda Seyfried utalt rá, hogy Sabrina Carpenter is szerepet kaphat a filmben. Seyfried szerint Carpenter (aki korábban elénekelte a Mamma Mia című számot egy Madison Square Garden-beli koncertjén, így került képbe) akár a lányát is alakíthatná a filmben - annak ellenére, hogy Carpenter csak 13 évvel fiatalabb Seyfriednél. Az utóbbi viccesen megjegyezte, hogy "öregítő sminkkel megoldható a dolog" és hozzátette, hogy nagy rajongója Carpenternek.

Bár még hivatalosan nem erősítették meg a folytatást, az alkotók és a szereplők egyaránt optimisták, így a rajongók továbbra is reménykedhetnek, hogy hamarosan láthatják a sorozat következő részét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)