Hirdetés

Tényleg bajban van a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse film?

|

Első kézből kaptunk választ erre a kérdésre.

Hirdetés

Christopher Miller, a Pókember: Irány a Pókverzum! és a Pókember: A pókverzumon át producere cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint a Sony törölte az animációs trilógia harmadik fejezete, vagyis a Beyond the Spider-Verse jelentős részét. A pletykák Jeff Sneider oldaláról indultak, miszerint a projekt nagy részét "kreatív okok" miatt dobták volna el, és a film legkorábban 2027-ben érkezhetne meg - különösen, hogy a Disney/Marvel 2026-ra tervezi a negyedik élőszereplős Pókember filmet (az utóbbi sem több egyelőre, mint pletyka). Ezek a hírek értelemszerűen eléggé aggasztották a rajongókat, de a film készítői most megnyugtatták őket.

Miller a Twitteren világosan kijelentette, hogy semmi sem lett kidobva a projektből. Daniel Pemberton, a film zeneszerzője szintén megszólalt, és arra célzott, hogy nem minden online megtalálható információ megbízható.

Hirdetés

Noha a film csapata szerint nincs ok aggodalomra, a rajongóknak nem szabad túl hamar megjelenési dátumot várniuk. A harmadik Spider-Verse film eredetileg 2024. március 29-én debütált volna, ám a SAG-AFTRA sztrájkok miatt határozatlan időre elhalasztották, és új premierdátumot még nem jelentettek be. 

A Beyond the Spider-Verse folytatja Miles Morales univerzumok közti kalandjait. Miller korábban kijelentette, hogy a filmben nem használnak generatív mesterséges intelligenciát, és az is kiderült, hogy több Gwen Stacy változat is szerepelni fog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)