Hirdetés

Szakértők szerint anyagi katasztrófát jelenthet MrBeast számára az, hogy korábbi munkatársát kiskorú elcsábításával vádolják

|

Egyelőre nem tudni, mennyire fog fájni MrBeastnek az Ava Kris Tysont övező botrány.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy kiskorú elcsábításával vádolják MrBeast csapatának egyik tagját, Ava Kris Tysont - akit azóta ki is rúgtak, sőt MrBeast külső szakértő segítségével indított vizsgálatot az ügy részleteinek felderítésére.

MrBeast, vagyis Jimmy Donaldson 2017 óta gyárt tartalmat a YouTube-on, már pedig a platform legtöbb feliratkozóval rendelkező videósa lett, immár több mint 300 millióan követik a fő csatornáját. Eddig sikerült megúsznia azt, hogy a cancel culture sikeresen betalálja őt, de az egyelőre még nem világos, hogy az említett botrányt hogyan fogja átvészelni, még akkor is, ha nem ő az érintett, hanem csapatának egy korábbi tagja.

Hirdetés

Tysont ugyebár azzal vádolták, hogy egy fiatal rajongót zaklatott és helytelen kapcsolatokat ápolt kiskorúakkal. MrBeast azonnal nyilatkozott, elmondta, hogy mindez undorító és elfogadhatatlan, sőt vizsgálatot is indított az ügyben. A felháborodás azonban nem csillapodott, és volt is ehhez bőven muníció, hiszen több mint 500 000 üzenet szivárgott ki mindezekkel kapcsolatban a Discordról.

Katya Varbanova közösségi média tanácsadó a Daily Mailnek az egész ügyről azt nyilatkozta, hogy a vádak rövidtávon pénzügyi katasztrófát jelenthetnek MrBeast számára, de jó esetben a maradandó nyom azért elmarad. Egy PR-szakértő, Mark Borkowski is kifejtette véleményét, szerint az eset különösen azért kellemetlen, mert MrBeast nézőtáborának jelentős része kiskorú, ha pedig gyorsan nem kerül pont az említett vizsgálatok végére, akkor csak egyre szélesebb körben terjednek majd el a különféle feltevések, összeesküvés-elméletek, spekulációk. 

MrBeast korábbi munkásságáról egyébként nemrég külön videót is készítettünk:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)