Hirdetés

Supergirl új jelmeze tényleg egészen elképesztő

|

Egy divatbemutatón is simán magára vonná a figyelmet Supergirl új ruhája.

Hirdetés

Supergirl új jelmeze minden képzeletet felülmúl, hiszen a kriptoni technológiát és a high-fashiont ötvözi, olyan tökéletes harmóniában, hogy egy képzeletbeli crossover esemény során akár a Marvel Hellfire Gálán is megállná a helyét. Mark Waid, Clayton Henry és Michael Shelfer által írt Action Comics #1078 2024. december 4-én jelenik meg, de már most hatalmas izgalmat kelt a rajongók körében. A sztori Superman és Mr. Terrific közös kalandjáról szól, de a legnagyobb szenzációt David Nakayama borítóvariánsa váltja ki, amelyen Supergirl egy lenyűgöző, új ruhában tűnik fel. 

Supergirl ruhája jéghideg kék és fehér árnyalatokban pompázik, és természetesen az ikonikus "S" embléma is központi szerepet kap. Ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy a kriptoni kristályokkal díszítették, amelyek a Superman-történetek fontos elemei. A rajongók jól ismerik ezeket a kristályokat, hiszen Superman legendás erődítményének és a kriptoni technológiának is az alapját képezik. A kristályok nemcsak erőforrásként szolgáltak a Krypton számára, hanem olyan technológiai rendszereket is lehetővé tettek, amelyek túléltek a bolygó pusztulását. Superman esetében ezek a kristályok tartalmazzák a kriptoni tudás utolsó maradványait, és kulcsszerepük van a karakter történetében.

Hirdetés

Kara új jelmezén ezek a kristályok nemcsak dekoratív elemek: a ruhán kiemelik az "S" emblémát, a csípőjén és a vállain helyezkednek el, ráadásul még ékszerként is funkcionálnak. Supergirl ujjait borító gyűrűi és fülbevalói is ezekből a kriptoni kristályokból készültek. A ruha tökéletesen példázza, hogyan lehet a technológiát a divat világába integrálni, és Kara valóban új szintre emeli ezzel az ikonikus kriptoni technológiát.

Ez a megjelenés annyira különleges és egyedi, hogy akár a Marvel legnagyobb divateseményén, a Hellfire Gálán is sikert aratna. A Hellfire Gála a Marvel univerzumban az év egyik legnagyobb eseménye, ahol a mutánsok csillogó divatbemutatókkal ünneplik az X-Men csapatot. Emma Frost gyakran ellopja a show-t lélegzetelállító ruháival, de Supergirl mostani öltözéke méltó vetélytársa lehetne. Bár a DC univerzum nem rendelkezik hasonló high-fashion eseménnyel, egy ilyen crossover lehetőséget adna arra, hogy Kara jéghideg kék-fehér, kristályokkal borított ruhája végre megkapja azt a figyelmet, amit megérdemel.

Összességében ez az új jelmez nemcsak egy frissített megjelenés Supergirl számára, hanem a kriptoni örökség modern interpretációja is, amely tökéletesen illeszkedik a divat és a technológia határmezsgyéjére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)