Hirdetés

Stephen King művének elfeledett filmadaptációja végre tényleg megjelenik

|

Hosszú évek teltek el az eredeti premierdátum óta, de megjött a Max, hogy mentse a helyzetet.

Hirdetés

Stephen King Salem's Lot című regényének adaptációja elvileg 2022. szeptember 9-én kellett volna hogy a mozikba kerüljön. Ez nem történt meg sem akkor, sem a 2023. áprilisára módosított időpontban, mi több, a 2021. szeptemberétől 2022. júniusáig forgatott produkció, melynek munkálatai ténylegesen be is fejeződtek, azóta is ott lapul valakinek a fiókjában.

A Deadline jelentése szerint ennek végre vége, mivel a Warner Bros. Discovery streamingszolgáltatójának, a Maxnek a képviselője megerősítette, hogy a Salem's Lot be fog kerülni a katalógusba valamikor októberben.

Hirdetés

Pontos dátumot még mindig nem kaptunk, de végre van egy megjelenési időszakunk. Ami mondjuk még ennél is érdekesebb, az az, hogy a Warner le is vetíti a filmet az Egyesült Királyságban és Írországban 2024. október 11-én. Nincs kizárva ennél szélesebb körű nemzetközi vetítés sem, de erről jelenleg nincsenek bővebb információink. Akárhogy is, aki halloween tájékán rettegésre vágyik, annak lesz mit néznie.

Az mindenesetre érdekes, hogy pont a Batgirl és a Coyote vs. Acme filmeket a forgatás után adójóváírás kedvéért kukázó Warner tetszeleg a megmentő szerepében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)