Hirdetés

Napi büntetés: a Sharknado csak a kezdet volt, jön a Macskatornádó mozi

|

Ezek a cicák cseppet sem lesznek cukik.

Hirdetés

A 2010-es években az igénytelen, trash franchise-ok szinonimája egyértelműen a Sharknado filmsorozat volt, ami összesen hat tévéfilmet foglalt magába 2013 és 2018 között. Később jöttek az egyre extrémebb (de minőségükben hasonló szintet képviselő) utánzatok, olyan förmedvények, mint a 2019-ben a Clownado, vagy tavaly a Monsternado. Mindezek tükrében jogosan hihette azt a nép egyszerű gyermeke, hogy ez az egész tornádós őrület kifújt, vége, nincs benne több muníció. 

Nem is tévedhettünk volna nagyobbat, ugyanis egy rövidke kedvcsináló előzetes társaságában bejelentették a Catnado, vagyis Macskatornádó című filmet. A trailer alapján a vizualitás és a körítés olyan klasszikusokat idéz, mint a 2010-es Birdemic: Shock and Terror.

Hirdetés

Alkotókból pedig nincs hiány, ritkán látunk olyan filmet, aminek ilyen hosszú a rendezői névsora, ezt a pozíciót ugyanis a Catnado esetében Donald Farmer, Curtis Everitt, Alaine Huntington, Blair Kelly, James M. Myers, Melvin Pittman, Tim Ritter, Jerry Williams, és Logan Winton is betölti.

A film mögött a Wild Eye Releasing stúdió áll, ami korábban olyan remekműveket szállította a műfaj rajongóinak, mint a Sharkula, a Mummy Shark, vagy a Jurassic Exorcist.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)