Hirdetés

Ryan Reynolds megmutatta, mi lett a sorsa a Deadpool & Rozsomák egyik karakterének

|

A videó akár azt is jelentheti, hogy a hősnek lehet jövője a Marvelnél.

Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák nemcsak a címszereplő(k) tekintetében fejelte át a negyedik falat, hanem a sztorival kapcsolatban is, hiszen konkrétan arról szólt a film, hogy a 20th Century Fox-féle Marvel-érának leáldozott, elbúcsúzunk annak alkotásaitól és karaktereitől, hogy valami új vegye kezdetét. Ezt Shawn Levy filmje pedig úgy oldotta meg, hogy több karaktert is visszahozott a foxos időszakból, köztük egy olyat is, aki sosem kapott saját projektet, hiába tervezték nagyon. 

Innentől spoileresen folytatjuk! Channing Tatum sokáig kardoskodott érte, hogy Gambit saját filmjet kapjon, így végre élőszereplősen is bemutatkozhasson a képregények egyik ismert mutánsa, nem sikerült tető alá hozni az adaptációt, a karakter végül csak rajzolt formában tűnt fel a Disney+-ra készített X-Men '97-ben. Legalábbis addig, amíg meg nem jelent a Deadpool & Rozsomák, amiben Ryan Reynolds közrejárásának köszönhetően Tatum végre Gambit bőrébe bújhatott, és nemcsak a menő erejét villantotta meg, de akcentusa miatt ő szolgáltatta a film egyik poénforrását. 

Hirdetés

Noha a Deadpool & Rozsomák azzal végződött, hogy látszólag Deadpool segítőcsapatának minden tagja feláldozta magát, beleértve Gambitet is, Ryan Reynolds egy új instagramos bejegyzésében felhívta rá a figyelmet, hogy a karakter valójában nem halt meg. A színész jó minőségben mutatta meg azt a jelenetet, amit állítása szerint ki lehet szúrni a filmben is a TVA főhadiszállásán az egyik Deadpool mögötti monitoron. A szemében még tükröződni is látszik egy olyan portál, mint amin Deadpoolék megléptek. Ez pedig azt jelentheti, hogy Tatum hőse is visszatérhet az MCU-ban.

Augusztus közepén a ScreenRant írta meg, hogy Reynolds egy Instagram-sztoriban támogatásáról biztosította Tatumot, mondván szívesen besegít, hogy létrejöjjön az önálló Gambit-film, ha kell beugrik Deadpoolként is, ha az előremozdítja a dolgot. Tatum pedig elárulta Jimmy Fallon műsorában, hogy beszélt a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-val erről, aki biztosította róla, hogy imádja a karaktert, de időt kért ahhoz, hogy kitalálja, hogyan illeszthetik bele abba, amit jelenleg építenek. Tatum viccesen hozzátette, hogy bármit megtenne érte, hogy megvalósulhasson a film, akár kiscicákat is ölne, és egyéb borzalmas dolgokat művelne. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)