Hirdetés

Ryan Gosling és Ryan Reynolds is beköszön novemberben a SkyShowtime-ra

|

Az előfizetők bepótolhatják A kaszkadőrt és a Képzeletbeli barátokat, de olyan újdonságok is jönnek, mint a Special Ops: Lioness 2. évada.

Hirdetés

Bár idén is rengeteg tartalommal bővült a SkyShowtime (elég csak a Halóra, az Oppenheimerre, a Star Trekre, a Tulsa királyára és a Knuckles című spin-offra gondolni), a többek között a Universal a Paramount produkcióit is felvonultató platform kénytelen volt idomulni a piachoz, és miután év elején drágult az előfizetés és bevezetésre került a reklámokkal dúsított csomag, nemrég kiderült, hogy jön egy prémium opció is, ami reklámmentességet, 4K-s tartalmakat és más extrákat kínál. 

Az árazás mellett egyetlen dolog van még, amivel meg lehet győzni a meglévő felhasználókat a maradásra és újakat rábírni az előfizetésre: a tartalomfelhozatal, a prémium csomag október 29-i érkezése előtt pedig kiderült, hogy a SkyShowtime milyen címekkel készül novemberre. 

Hirdetés

A filmes újdonságok között helyet kapott David Duchovny és Meg Ryan 2023-as romantikus filmje, a Mi lesz később, Margaret Qualley és Geraldine Viswanathan vígjátéka, a Szökevény csajok, valamint - amikre valószínűleg még többen lesznek kíváncsiak - John Krasinski (Hang nélkül 1-2) idei rendezése, a Képzeletbeli barátok Ryan Reynolds főszereplésével, illetve a Ryan Gosling és Emily Blunt nevével fémjelzett A kaszkadőr, ami a kaszkadőrök munkája előtt tiszteleg. 

Lesznek sorozatpremierek és folytatódó szériák is. Az előbbi kategóriát a Zoe Saldana nevével fémjelzett Special Ops: Lioness 2. évada, a kétszeres Oscar-jelölt Lasse Hallström új projektje (The Darkness), a népszerű Yellowstone 5B. szezonja, a Billy Bob Thorntonnal, Demi Moore-ral és Jon Hamm szereplésével megvalósított Az olajügynök első évada, valamint az Action névre keresztelt dokusorozat, ami egy, a John Wick filmeken is dolgozó kaszkadőrcsapatról mesél. Ezeken kívül új epizódokkal folytatódik a Frasier és a Tulsa királya is, íme a kiemelt novemberi tartalmak listája: 

Filmek: 

  • November 2. Mi lesz később
  • November 23. Szökevény csajok
  • November 28. Képzeletbeli barátok
  • November 30. A kaszkadőr

Sorozatok: 

  • November 1. Special Ops: Lioness 2. évad (1-2. rész, utána hetente új epizód)
  • November 1. The Darkness 1. évad (az egész évad felkerül)
  • November 14. Yellowstone 5B. évad (hetente új epizód)
  • November 20. Landman - Az olajügynök 1. évad (1-2. rész, utána hetente új epizód)
  • November 30. Action 1. évad (az egész évad felkerül)
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)