Hirdetés

Robert Downey Jr. már a Pókember 4-ben felbukkanhat, mint Doctor Doom?

|

Egyes rajongói pletykák szerint már itt látni fogjuk őt az új szerepében.

Hirdetés

A készülő negyedik MCU-s Pókember filmet övező izgalom egyre nő, mivel a film fejlesztése még korai szakaszban van, és kevés konkrét információ áll rendelkezésre. A hírekre kiéhezett rajongók azonban egyre inkább találgatnak és pletykálnak különböző karakterek és sztorivonalak lehetséges megjelenéséről. Az egyik legérdekesebb, széles körben terjedő pletyka szerint Robert Downey Jr. is szerepelhet a filmben, mégpedig nem másként, mint Victor Von Doom, aki az egyik legismertebb Marvel-gonosz. Ez az információ egy közösségi médiás forrásból, az @MCUSource-tól származik, de még nem erősítették meg hivatalosan. azt ugyebár tudjuk, hogy Doctor Doomként az Avengers: Doomsday című moziban biztosan láthatjuk Downey Jr.-t, de arról eddig nem esett szó, hogy korábban más filmben is felbukkan.

Ha a pletyka igaz, akkor Downey Jr. átváltása Tony Stark/Vasember szerepéből Victor Von Doom-ra rengeteg kérdést vet fel az MCU jövőjével kapcsolatban. A rajongók azon spekulálnak, hogy az MCU vajon teljesen figyelmen kívül hagyja-e majd a két karakter közötti hasonlóságot, vagy esetleg a szereplők is észreveszik, hogy az új gonosztevő külsőleg megegyezik a korábbi hős Tony Starkkal.

Hirdetés

Ez különösen nagy hatással lehet Peter Parkerre, aki érzelmileg mélyen érintett volt Stark halála után a Bosszúállók: Végjátékban, és a veszteségen csak a Pókember: Idegenben cselekményén keresztül jutott túl. Egy ilyen szituáció akár azt is eredményezheti, hogy Peter pszichológiailag összeroppan, ami egy sötétebb történetszál felé viheti el a filmet. Ez egy potenciális adaptációt jelenthetne a Spider-Man: No More képregénysorozatból, amelyben Peter felhagy a szuperhősködéssel, és ikonikus módon szemétbe dobja a jelmezét (amit már anno Sam Raimi Pókember trilógiájában is megidéztek).

A Victor Von Doom megjelenése mellett egyéb pletykák szerint Tom Hardy is visszatérhet Venomként a filmben, és az alkotás több szimbiótát is felvonultathat. További spekulációk szerint Sydney Sweeney alakíthatja Fekete Macskát, de itt már tényleg ingoványos talajon járunk, és nem szabad elfelejteni, ezek továbbra is csak kósza pletykák.

Ami biztos, hogy a Shang-Chi rendezője, Destin Daniel Cretton felel majd a filmért, és persze Tom Holland visszatér Peter Parker szerepében. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)