Hirdetés

Régi kedvencek és brutális szuperhősök uralják a Prime Video magyar toplistáját

|

Ezeket a filmeket és sorozatokat nézik a magyarok a Prime Videón.

Hirdetés

A Netflixszel ellentétben a Prime Video (ami cseppet sem mellékesen a második legnépszerűbb streaming szolgáltató Magyarországon) nem rendezi külön toplistába a filmeket és tévésorozatokat, hanem egy vegyes listát mutat a platformon. Alább ennek nézhetitek meg az aktuális állását.

Nagy meglepetésre senki se számítson: az első helyen A fiúk (The Boys) című széria áll, melynek most fut a negyedik évada - ezzel állhat összefüggésben, hogy a korábban bemutatott spin-off sorozat, a V generáció (Gen V) az ötödik helyen áll. Az is igaz persze, hogy a nagy kedvencek nehezen szorulnak ki a top 10-ből a Prime Videón, a Fallout most is a harmadik helyen áll, a 2022-es A hatalom gyűrűi pedig a hetedik helyen tanyázik. 

Hirdetés

Most épp így áll a top 10 legnézettebb Prime Video film és sorozat listája hazánkban:

  1. A fiúk
  2. Lady Jane
  3. Fallout
  4. Space Cadet
  5. V generáció
  6. Maxton Hall - A világ, ami elválaszt
  7. A hatalom gyűrűi
  8. A nyár, amikor megszépültem
  9. A rólad alkotott kép
  10. Ez vagyok én: Céline Dion

Ti néztek most egyébként valamilyen sorozatot? Ha igen, akkor bátran írjátok meg lent, a kommentek között, hogy most mit pörgettek!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)