Hirdetés

Pinokkió is csatlakozik a Micimackó: Vér és méz univerzumához, új infók derültek ki a filmről

|

Soha nem fog véget érni ez a rémálom, amibe Micimackó és barátai keveredtek.

Hirdetés

"Ismered azt a gyerekkori, cuki mesét, ami tele volt tanulságos üzenetekkel és varázslatos kalandokkal? Na, ez az, csak véres! És vannak benne mellek!" - kiáltott fel egy reggelen Rhys Frake-Waterfield, a Micimackó: Vér és Méz alkotója, aki hamarosan még több gyerekmesét fog lemészárolni.

Waterfield azon dolgozik, hogy felépítsen egy Poohniverse nevű horroruniverzumot, ahol a jól ismert hősöket kitekert gyilkosokként mutatja be. A tervek szerint a Poohniverse: Monsters Assemble-ben fogja összehozni őket.

Hirdetés

Ennek a tervnek a következő felvonása a Pinocchio: Unstrung lesz. A Pinokkió mesék ihlette horrorfilmben egy elvarázsolt bábu járja majd a világot és gyilkolja le az embereket. Waterfield elmondása szerint igyekeznek kevés CGI-t használni, ebben pedig Todd Masters, Masters Fx cége fog segíteni a Prosthetics Studioval karöltve. A Prosthetics egyébként olyan franchise-okon dolgozik általában, mint a Harry Potter és a Star Wars.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Unstrung forgatásait szeptemberben kezdik, de már januári premierről pletykálnak az alkotók. A Variety exkluzív jelentése szerint Waterfield nagyon izgatottnak tűnik:

"Egy egy brutálisan egyedi és felnőtteknek szóló Pinokkió lesz. Rengeteg gyilkosság várható."

A Variety szerint a filmben lesz egy jelenet, amikor Pinokkió magára húzza egy áldozatának bőrét, hogy "valódi fiúnak érezhesse magát". Már most vannak elképzeléseink arról, hogy mi lesz ebből, és ha felnőtt Pinokkió sztorira vágytok, akkor mind jobban jártok, ha megveszitek a Lies of P-t. Az legalább úgy csinált sötét mesét az eredetiből, hogy tisztelte annak minden fontosabb elemét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)