Hirdetés

Pankrációval erősít januárban a Max

|

A WWE a Netflixen költözik, a nagy rivális pedig a Warner Bros. Discovery-féle Maxra.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy az All Elite Wrestling (AEW) heti tévéműsorait élőben közvetítik a Max streaming szolgáltatáson, azzal párhuzamosan, ahogyan azokat a kábelcsatornákon is sugározzák. A hírt a Variety is megerősítette. A legújabb információk szerint a WWE népszerű műsora, a Raw januárban a Netflixre költözik, míg az AEW tartalmak 2025 januárjától lesznek elérhetők a Maxon.

Tony Khan, az AEW tulajdonosa kijelentette, hogy ez a megállapodás folytatja a TBS és TNT ikonikus pankrációs eseményeinek hagyományát, egyúttal új örökséget teremt az AEW számára a Max heti élő közvetítéseivel. Az AEW heti műsorai, a Dynamite és a Collision szerdán és szombaton kerülnek adásba, a nézők pedig ezt követően az epizódokat szabadon visszanézhetik.

Hirdetés

A megállapodás részeként az AEW fizetős eseményeit is kedvezményes áron kínálják majd a Max előfizetőinek. Ez ellentétben áll a WWE amerikai modelljével, amely lehetővé teszi a prémium élő események streamingjét a Peacock alapelőfizetők számára, további költségek nélkül. Az AEW azonban nem kíván lemondani a különálló eseményvásárlásokból származó bevételeiről, és a kedvezmény részleteit később hozzák nyilvánosságra.

A Variety forrásai szerint a jogdíj megállapodás körülbelül 150 millió dollárt ér évente, ami jól mutatja, hogy a streaming szolgáltatók mennyire keresik az élő sport és sporthoz kapcsolódó tartalmakat. A Warner Bros. Discovery emellett a közeljövőben elindítja a Venu Sportsot, amely egy új sportstreaming szolgáltatás lesz Disney és Fox partnerségével​.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Max magyar nézői is megkapják-e ugyanígy az AEW adásait. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)