Hirdetés

Ozzy Osbourne korábbi gitárosát többször is meglőtték

|

Jake E. Lee valószínűleg véletlenül keveredett bele a dologba.

Hirdetés

Ozzy Osbourne korábbi gitárosa, Jake E. Lee a kedd délelőtti órákban több lőtt sérülést is szenvedett Las Vegasban. Lee képviselője szerint jó esély van a zenész teljes felépülésére, és jelenleg is kezelik őt egy Las Vegas-i kórházban (az intézmény pontos nevét nem közölték).

A rendőrség szerint a lövöldözés "véletlenszerű volt", és Lee akkor keveredett bele, amikor levitte sétálni kutyáját. Több részletet nem osztottak meg a sajtóval, többek között azért sem, mert a nyomozás még folyamatban van.

Hirdetés

Ami magát Lee-t illeti, a zenész képviselője szerint már teljesen magánál van, és az intenzív osztályon kezelik. A jövőben értesítik majd a nyilvánosságot a helyzetről, de egyelőre a család hálásan megköszönné, ha tiszteletben tartanák Lee és a hozzátartozói magánéletét.

Jake E. Lee 1983-ban csatlakozott Osbourne csapatához, mint Randy Rhoads hivatalos "helyettesítője" (Rhoads elhunyt egy '82-es repülőbalesetben). Akkor rengeteg kritikát kapott a rajongóktól, de évekig dolgozott együtt a rocklegendával. A bandából '87-ben esett ki, amikor Ozzy felesége és menedzsere, Sharon váratlanul kirakta őt.

A zenész 2013-ban összehozta a Red Dragon Cartel bandát, kiadott két új albumot, azóta viszont egyre kevesebbet játszik a kezeit érintő problémáira hivatkozva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)