Hirdetés

Nicole Kidman gyilkosságba keveredik a Netflix krimisorozatában - itt az első trailer

|

Klasszikus whodunit lesz a sztreamingplatformra érkező, sztárokkal telezsúfolt A tökéletes pár.

Hirdetés

Júniusban töltötte be az 57-et, de esze ágában sincs lassítani az ausztrál színésznőnek, sőt éppen ellenkezőleg, az utóbbi években csak úgy halmozza a szerepeket: nagy költségvetésű stúdiófilmekben, független produkciókban, valamint streamingre gyártott filmekben, sorozatokban láthattuk, és láthatjuk ezután is. Új projektjeinek egyike a Netflixre tartó A tökéletes pár (The Perfect Couple), amely alapjául Elin Hilderbrand azonos című regénye szolgál.

A még 2018-ban kiadott krimiben esküvőre készül a dúsgazdag Winbury família, és teszi mindezt annak dacára, hogy a családfő szerepét betöltő Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman) hevesen ellenzi a frigyet. A sikeres írónő nem tartja a fiához (Billy Howle) méltónak az arát (Eve Hewson).

Hirdetés

Az eddig leírtak akár egy szirupos romkom alapjául is szolgálhatnának, ám A tökéletes pár más műfajban kíván maradandót, vagy legalább emlékezeteset alkotni. Ez rögvest világossá is válik, amint előkerül egy holttest, egy szempillantás alatt szétzúzva Nantucket idilljét és a felszínre hozva a Winburyk legféltettebb titkait.

Hogy ki a gyilkos az említett színészeken túl Liev Schreibert, Dakota Fanninget, Jack Reynort, Isabelle Adjanit és másokat felvonultató kirmiben, az legkorábban szeptember 5-én, a hatepizódos feldolgozás debütálásakor derülhet ki a nézők számára, hacsak nem döntenek úgy, hogy előtte elolvassák a regényt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)