Hirdetés

Napi büntetés: Pókembernek már hivatalos szakácskönyve is van

|

Ha azt hitted, hogy a Marvel barátságos és közkedvelt hőse csak pizzával nyomul, akkor a Spider-Man: The Official Cookbookot pont neked találták ki.

Hirdetés

Bármennyire meglepő, a filmes, sorozatos, sőt videojátékos szakácskönyveknek is megvan a maguk felhasználóbázisa. Ha beírjátok a fenti keresőbe, hogy szakácskönyv, számos találatot dob ki a rendszer, közöttük olyanokkal, mint a The Witcher-, a Diablo-, a Halo-, az Assassin's Creed- és a Tomb Raider-fogásokat felvonultató kiadások, de akad ilyen kötet Star Wars, Outlander, Harry Potter, Downton Abbey, Jóbarátok, Birmingham bandája, Gilmore Girls és még egy rakás egyéb témában is.

A listára felvéshetjük a Pókember szakácskönyvet is, amely angolul a Spider-Man: The Official Cookbook: Your Friendly Neighborhood Guide to Cuisine from NYC, the Spider-Verse & Beyond címet kapta, és a szerzők (Jermaine McLaughlin, Paul Escbach, Von Diaz) nemcsak a hálószövő gasztronómiai kikacsintásaira fókuszáltak benne, hanem más Marvel-hősök kulináris hátterére is. 

Hirdetés

Pókember tevékenykedéséhez hűen számos olyan étel szerepel az összeállításban, amely könnyen elkészíthető és elcsomagolható, hogy a városban cikázva is elfogyasztható legyen, ráadásul a receptek mellé Peter Parker narrációját is megkapjuk, aki megmagyarázza, hogy miért van ott az adott fogás és mit szeret bennük. Bár a könyv kulcskaraktere Pókember, mellette többek között olyan hősök is megvillantják kedvenceiket, mint Miles Morales, Luke Cage és Wong. 

A fő helyszín New York, a fejezetek pedig városrészenként vannak rendszerezve benne, így saját szekciót kapott Queens, Brooklyn, Bronx, Manhattan és Staten Island is. Szóval fő a változatosság, és attól sem kell tartani, hogy a felvázolt étkek elkészítése túlságosan bonyolult lesz, ugyanis a konyhában való jártasság minden szintjét kiszolgálja a kötet: vannak receptnek kezdőknek, haladóknak és szakértőknek is, elvégre a nagyobb főzés nagyobb felelősség jár. 

A Marvel Comics és az Insight Editions Pókember-szakácskönyve már megvásárolható, és ha megjött a kedvetek hozzá, van Deadpool-tematikájú is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)