Hirdetés

Napi büntetés: a Jackass egyik őrült arca meg akarja nagyobbíttatni a melleit

|

Steve-O a következő szintre emelné a humor iránti elköteleződést.

Hirdetés

A Jackass több mint 20 éve indult hódító útjára, ez alatt pedig Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera és a többiek átéltek már rengeteg olyan őrültséget, amiket épeszű emberek sosem tettek volna. A srácok még 50 felé járva sem veszítettek flúgosságukból, amit remekül illusztrál a 2022-ben bemutatott Jackass Forever, valamint az annak kimaradt jeleneteit felvonultató Jackass 4.5

Persze ezek készítése nem ment zökkenőmentesen: Knoxville agyvérzést kapott a forgatáson, Bam Margerával kapcsolatban pedig távoltartási végzést kért a film rendezője, amit pereskedés, rendőrség, rehab és hasonló balhék követtek. Margera azóta elkezdte rendbe rakni az életét, és újra deszkázik, Knoxville a radar alatt maradt, Steve-O viszont folytatja a marhulást a való életben is. 

Hirdetés

A Stephen Gilchrist Glover néven született Jackass-sztár pár éve elárulta, hogy mi volt az a mutatvány, amit már ők is túl veszélyesnek ítéltek meg, azonban bőven akad még olyan, amit be mer vállalni. Az X5 podcast vendégeként például leleplezte a legújabb ötletét: végrehajtat magán egy mellnagyobbító műtétet, mindezt pusztán a poén kedvéért. Steve-O így nyilatkozott róla: 

"Néhány évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy csináltassak mellplasztikát, hogy forgathassak egy csomó vicces rejtett kamerás átverést különböző álruhákba bújva, aztán felfedjem, hogy ki vagyok valójában. [...] Azért imádom ezt az ötletet, mert nagyon vicces, vagy legalábbis megvan benne a potenciál rá, és az elkötelezettségnek ez a szintje tipikus Steve-O humor. "

Természetesen Steve-O-nak esze ágában sincs D-méretű implantátumokkal folytatni az életét, pusztán két hónapig szeretné bent tartani őket, mielőtt sor kerül az eltávolításukra. Elmondása szerint már konzultált is sebészekkel a műtétről, és őszintén megmondta nekik, hogy az egyetlen dolog, ami miatt eltekintene az ötlettől, ha ettől roncs válna belőle, mivel az implantátumok az izom alá kerülnek, de megnyugtatták, hogy két hónap után kiveszik, és nem lesz tőlük semmi baja. 

A podcast házigazdái szkeptikusan fogadták a hírt, de Steve-O biztosította őket, hogy a világ legjobb plasztikai sebészéhez fog menni, aki gyönyörű melleket szokott varázsolni a férfiakra, és már olyan magasra tette a lécet a korábbi mutatványaival, hogy a szint emeléséhez még messzebbre kell mennie: bevallása alapján mindig is a testmódosítás híve volt, elég csak a hátán lévő tetkóra vagy a fenékpiercingjére gondolni, és ami ezt a szintű elköteleződést illeti, őszintén hisz benne. A műtét dátumát kisípolták az adásban, de nem lehet messze. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)