Hirdetés

Megvannak a One Piece második szezonjának új szereplői, sikerült meglepni a rajongókat

|

Kiderült, hogy ki alakítja Dr. Kurehát és Dr. Hirilukot. Egyszerre vannak jó és kevésbé jó híreink.

Hirdetés

A Netflixnek sikerült az, amiről senki sem hitt volna, hogy lehetséges: letett az asztalra egy anime adaptációt, ami nem volt katasztrofálisan rossz. A magamfajta One Piece sznobok maradnak a mangánál, de kétségtelen, hogy az élőszereplős verzió rengeteg új rajongót hozhatott Eiichiro Oda csodálatos világába.

A gépezet innentől nem állhat le: a második évad már úton van, a forgatások pedig teljes lendülettel pörögnek. Itt volt hát az idő, hogy a Netflix pontot tegyen egy régi rajongói pletyka végére a casting kapcsán.

Dr. Kuhera szerepe azóta téma volt, mióta elindult az élőszereplős sorozat gyártása. A nagy One Piece rajongó hírében álló Jamie Lee Curtis például nagyon szívesen játszotta volna a karaktert, és a rajongók is neki szavazták meg a 139 éves tinilány szerepét. Sajnos a hírek szerint nem úgy álltak a csillagok: Curtis beosztása egyszerűen nem tette lehetővé a One Piece-es melót, így Dr. Kuhera szerepét egy másik, szívünknek nagyon kedves színésznő kapta.

Hirdetés

Katey Sagal, A rém rendes család Peggyje lesz Dr. Kureha. A bejelentésben az is szerepelt, Mark Harelik kapta Dr. Hiriluk szerepét. Mindkettejük fontos szereplő volt a Drum Island sztoriban, amit az élőszereplős adaptáció most készül majd feldolgozni.

A One Piece második szezonja még nem kapott premierdátumot, de valamikor 2025-ben számíthatunk majd rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)