Hirdetés

Megjött a Vaiana 2 harmadik előzetese, szinkronosan is írtó cuki

|

Vaiana és Maui következő kalandja egy varázslatos utazással zárják majd le az őszt.

Hirdetés

Idén a Disney egyik legnagyobb dobása várhatóan a Vaiana 2 lesz, bár az nem biztos, hogy az Agymanók folytatását sikerül lenyomnia. Mindenesetre az első film hatalmas siker volt világszerte, több okból is. A 687,2 milliós bevételét köszönhette egyrészt Dwayne Johnson parádés alakításának, másrészt, annak az egyszerű ténynek, hogy egy varázslatos és relatíve egyszerű kalandra vitt el bennünket egy sokak számára idegen szigetvilágba.

A készítők látszólag ezúttal sem mennek mélyebbre a tenger fenekénél: móka, akció és egy varázslatos utazás vár ránk. A film november 28-tól lesz megtekinthető a magyar mozikban, ami azt jelenti, hogy a Vaiana 2 tökéletes lesz arra, hogy búcsút vegyünk az ősztől.

Hirdetés

A premier után már kezdhetjük is majd a karácsonyi filmek darálását és a bejgli sütést, de előtte még nézzétek meg a harmadik trailert, amit már szinkronizált változatban is megkaptunk a Forum Hungary jóvoltából.

Ti megnézitek majd a Vaiana 2-t a mozikban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)