Hirdetés

Máris kitűzték, mikor ér véget a Sárkányok háza, és mikor indul a 3. évad forgatása

|

Az HBO nem kívánja a végletekig húzni aktuális Trónok harca-sorozatát.

Hirdetés

Épp ma reggel ért véget a Sárkányok háza 2. évada, amit az HBO egy számos izgalmas tartalmát megvillantó előzetessel koronázott meg. Estig kellett várnunk arra, hogy bejelentsék, mire számíthatunk a folytatásban. 

Ryan Condal showrunner elmondása szerint nem húzzák az időt sokáig, 2025 elején elkezdik a 3. évad gyártását, ami várhatóan ugyancsak 8 részből fog állni - bár ezt még nem fixálták jelenleg. 

Egyúttal bejelentették, hogy a 4. szezon lesz az utolsó, így 2026-ban, legkésőbb 2027-ben láthatjuk, hogyan zárul a Targaryen-ház belviszálya.

Hirdetés

Mivel a széria többé-kevésbé a Tűz és vér könyvet dolgozza fel, logikus, hogy látják a végét, még úgy is, hogy az anyasorozat egyébként beelőzte George R. R. Martin könyveit. Már csak azért is könnyen el tudják engedni, mert javában készül a jövőre debütáló A Hét Királyság lovagja, az Aegon, a hódító, ami a Targaryen dinasztia megalakulását mutatja be 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt, illetve a 10000 hajó, amit még formálgatnak, de ha elkészül, 1000 évvel visz minket a múltba.

Ha kíváncsiak vagytok, nekünk hogy tetszett a Sárkányok háza 2. évada, nézzétek meg az alábbi videót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)