Hirdetés

Margot Robbie nem csak a Suicide Squadban lesz Harley Quinn

|

A DC-gonosz önálló filmet kap, ami a képregényes világ női szereplőit állítja majd a rivaldafénybe, nem kis részben a Harleyt játszó színésznőnek köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Suicide Squad szereplőinek nagyon bejött a rájuk osztott szerep, Margot Robbie például kijárta, hogy produceri közreműködésével egy önálló Harley Quinn-filmet készítsen a Warner. A sztori viszont nem csak körülötte forog majd, hanem a DC-univerzum többi női karaktere is előtérbe kerül.

Robbie akkor állt elő az ötlettel, mikor a képregényeket bújva tanulmányozta Harley-t, eközben pedig felfigyelt Batgirl karakterére és a Ragadozók (Birds of Prey) csapatára is. A női karakterekkel foglalkozó sztori kidolgozásához pedig egy írónőt is szerzett maga mellé a színésznő. Bár egyelőre a Warner nem erősítette meg, hogy Barbara Gordon és az általa toborzott csapat is szerepelni fog a filmben, a Hollywood Reporter forrásai ezt hozták a lap tudomására.

A forgatás (így a premier) időpontjáról, vagy a további szereposztásról egyelőre semmit sem tudni, bár Batgirl szerepére jó eséllyel pályázik a karaktert a Batman Superman ellen kivágott (bár elvileg a bővített változatba visszakerülő) jeleneteiben alakító Jena Malone.

Nektek hogy tetszik a spinoff koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)