Hirdetés

Már magyarul is nézhető a Mennydörgők* első előzetese

|

Magyar szinkronnal is egymásnak esnek a Mennydörgők tagjai.

Hirdetés

Megérkezett a Mennydörgők* (angolul Thunderbolts*) legújabb előzetese, amely bepillantást enged az MCU antihőseiből álló csapat közelgő kalandjaiba. A három és fél perces trailer látványosan mutatja be a karakterek konfliktusait, akik, úgy tűnik, még nem alkotnak egy összeszokott csapatot. A film középpontjában a Florence Pugh által alakított Yelena Belova, vagyis az új Fekete Özvegy és társai állnak, akik Valentine Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) vezetésével kényszerülnek valamiféle együttműködésre.

A csapatban szerepel többek között a Vörös Őr (David Harbour), a Tél Katonája (Sebastian Stan), U.S. Agent (Wyatt Russell), Szellem (Hannah John-Kamen) és Kiképző (Olga Kurylenko). Az előzetes alapján azonban az is sejthető, hogy az igazi "főgonosz" az Őrszem (Sentry) lesz, ami komoly kihívás elé állítja majd a brigádot. 

Hirdetés

A Mennydörgők* bemutatója 2025 májusában várható, és nagy kérdés, hogy az antihősökből álló csapat hogyan küzd majd meg saját belső konfliktusaival és a külső fenyegetésekkel​ egyaránt. Utóbbi alatt a nagyjából a DC-s Superman erejével bíró Őrszemet értjük elsősorban. 

Továbbra sem tiszta, mit jelenthet a címben a csillag. Ha nekem tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a moziteremben végül a Dark Avengers, vagyis Sötét Bosszúállók logó fog megjelenni, de persze tévedhetek. Ti mit gondoltok erről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)