Hirdetés

Már képet is tudunk mutatni Giancarlo Esposito MCU-s gonoszáról

|

Az továbbra is titok, hogy egészen pontosan kit fog alakítani Giancarlo Esposito.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a Captain America: Brave New World pótforgatása, mely során Giancarlo Esposito is kapni fog pár extra jelenetet a filmben. Hosszú ideje pletykálják már, hogy a népszerű színész felbukkanhat az MCU-ban, és az már bizonyos, hogy a debütálására a negyedik Amerika Kapitány filmben kerül sor, de azt még mindig nem tudjuk, hogy egészen pontosan kit is alakít majd Esposito - mindössze annyi információ került ki, hogy egy gonosztevőt formál meg.

És bizony az a helyzet, hogy a forgatásról most kikerült fénykép alapján sem lettünk sokkal okosabbak, hiába látható abban teljes menetfelszerelésben Esposito karaktere.

Hirdetés

Elég menő szettet kapott, mellkasán több dobótőr díszeleg, és nagyon jól néz ki a kabátja is, de ennyiből a legnagyobb Marvel-tudor sem lenne képes megmondani, hogy kinek a szerepét kapta meg a színész. Ha nektek van esetleg egy jó tippetek, akkor dobjátok be bátran lent, a kommentek között!

A Captain America: Brave New World a jelenlegi tervek szerint 2025 februárjában kerül a mozikba, legkésőbb akkor ki fog derülni minden.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)