Hirdetés

Látványos előzetes készít fel a Gladiátor 2 közelgő premierjére

|

Ridley Scott sztárgárdával készített folytatást az egyik legnagyobb klasszikusához, ami minden trailerrel jobban néz ki.

Hirdetés

A Russell Crowe főszereplésével készült, 2000-ben bemutatott Gladiátor minden idők egyik legkultikusabb filmje, amely megérdemelten nyert Oscart, a soundtrackje pedig a mai napig kitörölhetetlen a fülünkből. Ridley Scott több mint két évtizeddel később jutott el odáig, hogy megvalósísa a folytatást, amelyben értelemszerűen már nem Maximus a főszereplő, viszont köze van a történésekhez: ő inspirálja Lucius Verus (Paul Mescal) karakterét, akitől a Római Birodalom elvett mindent Marcus Acacius generális (Pedro Pascal) vezetésével, ezért bosszút esküszik. 

Terve véghezvitelét egy gazdag mecénás, Macrinus (Denzel Washington) támogatja, aki nemcsak Rómára neheztel, hanem annak két uralkodójára, Getára (Joseph Quinn) és Caracallára (Fred Hechinger) is, ezért örömmel segít a Birodalmat megbuktatni. 

Hirdetés

A több mint 250 millió dollárból forgatott Gladiátor 2 az eddigi kedvcsinálók alapján elképesztően látványos összecsapásokkal, élvezetes politikai játszmákkal, karizmatikus és ütnivaló karakterekkel, drámai emberi sorsokkal és igazi sztárgárdával rendelkezik, és helyet kap benne egy brutálisnak ígérkező, szárazföldi arénába helyezett hajós gladiátorviadal is. Az alábbi előzetesben vadonatúj jeleneteken keresztül, magyar felirattal ellátva nézhetitek meg, hogy mi vár rátok a moziban: 

Jó hír, hogy a Gladiátor 2 premierje már nincs messze: november 14-én kerül a hazai mozikba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)