Hirdetés

Lady Deadpool esetében plusz poént tartogat a magyar szinkron

|

A Deadpool & Rozsomák magyar változatának készítői humoruknál voltak, és rátettek egy lapáttal a negyedik fal áttörésére.

Hirdetés

Július 25-től a magyar mozikban is megtekinthető a Deadpool & Rozsomák, amelynek megvannak a sajátosságai, egyes elemekben plusz réteget adva a meta-poénkodásnak. A nagyszájú zsoldost természetesen ismételten Nagy Ervin szólaltatja meg, Logan esetében viszont változtatás történt, amitől sokáig hangos volt az internet: a karaktert eddig szinkronizáló Sinkovits-Vitay Andrást ugyanis lecseréltette a Disney, és Weil Róbert kapta meg a feladatot, aki a végeredmény alapján abszolút megbirkózott a feladattal, és mivel nem az általunk korábban ismert karakterről, hanem egy variánsról van szó, így simán felfoghatjuk úgy, hogy egy új Rozsomákra castingolták. 

De nemcsak emiatt érdekes a Deadpool & Rozsomák magyar változata, más meglepetéseket is tartogat, amit alább elolvashattok, de vigyázat, innentől spoileresen folytatjuk!

Hirdetés

Sokáig az a spekuláció terjedt az interneten, hogy Taylor Swift fogja játszani Wade Wilson egyik variánsát, Lady Deadpoolt, azonban végül a második legnépszerűbb tipp jött be, valóban Ryan Reynolds felesége, Blake Lively bújt a jelmezbe és adta hangját a karakternek. Ezt a magyar szinkron is lekövette, méghozzá két poénnal is: egyrészt Dogpool beceneve angolul Mary Puppins, nálunk pedig Blöki Lively lett, másrészt Lady Deadpoolnál nem valamelyik már bevált párosítást tartották meg (például Nemes Takách Katát vagy Balsai Mónit), hanem Borbély Alexandrát választották, aki még soha nem szinkronizálta Livelyt, sem bármilyen Marvel-karaktert.

Nem véletlenül történt így: a színésznő ugyanis a Reynoldsszal mára összenőtt Nagy Ervin felesége, szóval megvan a párhuzam. Egyébként Reynoldsék számára abszolút családi vállalkozás volt a Deadpool & Rozsomák, mivel három gyermekük is részt vett a produkcióban: az 1 éves Olin játszotta Babypoolt, a 7 éves Inez Kidpoolként bukkant fel, a 9 éves James pedig egy üvöltő mutánsként cameózott. 

A Deadpool & Rozsomák magyar változatában egyébként több gyöngyszemet is elrejtett a szövegért felelős Hagen Péter, aki már a Deadpool 2-n is dolgozott: van, amikor Deadpool azzal poénkodik, hogy eddig Farkasként ismertük Rozsomákot és olyan is akad, amikor a Mad Max-es poénnál utal arra, hogy Chris Hemsworthnek is Nagy Ervin a szinkronhangja. Ti milyen kikacsintásokra emlékeztek még?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)