Hirdetés

Különleges sorozat lett a legsikeresebb ezen a héten a hazai Netflix-nézők körében

|

Alaposan felborult ezen a héten a Netflix hazai toplistája, már ami a sorozatokat illeti.

Hirdetés

Rapman és Sebastian Thiel sorozata kúszott fel az elmúlt napokban az első helyre a hazai Netflix-toplistán, a brit Szupersejt (Supacell) a szuperhősös formulával igyekszik kísérletezni, de nem úgy, mint a The Boys.

A történet szerint öt átlagos dél-londoni rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és egy férfira hárul a feladat, hogy összekovácsolja őket szerelme megmentése érdekében. Ez bőven elég volt ahhoz, hogy a magyar Netflix-nézők figyelmét felkeltse, ha veled is ez a helyzet, akkor ide kattinva máris el tudod kezdeni nézni.

Az utóbbi hetekben viszonylag változatlan volt a toplista, most viszont új alkotások rendezték át a felhozatalt, bár A Bridgerton család továbbra is előkelő pozícióban tartja magát, sőt, még a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet sem szorult ki az élbolyból, sok új belépő színesíti a legnézettebb sorozatok seregszemléjét.

Hirdetés

Íme ezen a héten a top 10 legnézettebb Netflix-sorozat hazánkban:

  1. Szupersejt
  2. Galicia bandái
  3. A Bridgerton család
  4. A lehető legrosszabb szobatárs
  5. Működő test
  6. Unikornis akadémia
  7. A tégla
  8. Geek Girl
  9. Luxusingatlanok New Yorkban
  10. Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet

Ti mit daráltok éppen? Osszátok meg velünk kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)