Hirdetés

Kit Harington nem azért mondott igent a Marvelnek, mert olyan különleges volt a karaktere

|

A színész azt vallja, amit sok kollégája: érdemes csatlakozni az MCU-hoz.

Hirdetés

Miután a Trónok harca meghozta számára a hírnevet, Kit Harington kapott pár ajánlatot: szerepelt katasztrófafilmben (Pompeji), játékadaptációban (Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D), szinkronizált animációs alkotásban (Így neveld a sárkányodat 2-3) és videojátékban (Call of Duty: Infinite Warfare), valamint láthattunk többek között westernben (Megtorlás) és fantasyben (A hetedik fiú) is, majd meginvitálták az MCU-ba. A 2021-ben bemutatott Örökkévalókban alakította Dane Whitmant, akit a képregényekben Black Knightként, azaz Fekete Lovagként ismertek a rajongók. 

Az Örökkévalókban azonban nem bontották ki Whitman karakterét, a nézőknek be kellett érniük annyival, hogy egy stáblistás jelenetben a férfi előkotorta a legendás családi fegyvert, az Ében Pengét rejtő dobozt, és miközben hezitált, hogy kézbe vegye-e, megszólalt egy hang, amely az új Pengére castingolt Mahershala Alihoz tartozott. Sajnos az említett filmet azóta sem sikerült megvalósítani, így azt sem tudni, hogy Harington valaha visszatér-e Dane Whitmanként, vagyis a Fekete Lovagként.

Hirdetés

Bár a Trónok harca sztárja pár hónapja elárulta, hogy inkább választja az elcseszett karaktereket a szuperhősök helyett, és Whitman esetében mindkettőt kipipálhatta volna, a GQ magazinnak adott interjújában elmondta, hogy nem azért vállalta a szerepet, mert az olyan egyedi lett volna:

"Nem fogok úgy tenni, mintha azért vállaltam volna el azt a szerepet, mert különleges vagy érdekes lett volna. De ha a Marvel hív, akkor menned kell."

Harington nyilvánvalóan arra utalt, hogy ha a Marvel Studios bármilyen karaktert is bízna egy színészre, az bolond lenne nem elvállalni az anyagiak mellett vélhetően a felhajtás miatt is. A színész ezt sajnos nem volt hajlandó elárulni, hogy valaha is láthatjuk-e még Whitman bőrébe bújva: mivel az Örökkévalók csalódást keltően teljesített a pénztáraknál, ezért aligha kaphat folytatást, az új Penge film pedig a videojátékokra jellemző "fejlesztői pokolba" került, amit már többször átdolgoztak és több rendező is megfordult a projektnél. A jelenlegi álláspont az, hogy a forgatókönyv legutóbbi változatát Eric Pearon, az új Fantasztikus Négyes társírója csiszolgatja, míg a rendezői szék egyelőre üresen árválkodik, miután Yann Demange (Lovecraft Country) a nyár elején lelépett

Kevin Feige mindenesetre bizakodó a projekt kapcsán, valamint többször is hangsúlyozta már, hogy senki sincs elfelejtve (példaként pedig legutoljára azt hozta fel, hogy a 2008-as A hihetetlen Hulkig is visszanyúlnak Tim Blake Nelson Samuel Sternsének esetében), szóval ez reményt adhat Whitman és ezáltal Harington visszatérésére az MCU-ba. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)