Hirdetés

Két variáns is kimaradt a Deadpool & Rozsomákból, pedig az egyik karmolna

|

A tervek szerint láthattuk volna Deadpool és Rozsomák keresztezését, Wolverpoolt is.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban és nemzetközileg (hazánkat is beleértve) is hasít a Deadpool & Rozosmák, amely nemcsak címszereplőinek köszönheti hatalmas sikerét, hanem a pozitív szájhagyománynak is, amit többek között a rengeteg cameo is generált. Ha csak Deadpool variánsait vesszük sorra, akkor sem rövid a lista, többek között Lady Deadpool, Nicepool és a Matthew McConaughey által megszólaltatott Cowboy Deadpool is felbukkan a filmben, Dogpoolról nem is beszélve. 

Persze a büdzsé nem volt kimeríthetetlen, így egyes Deadpool-alteregók sajnos nem kerültek be a filmbe, hiába tervezték azt az alkotók. A látványtervekért felelős David Masson most két ilyen Deadpool-változatról is lerántotta a leplet az Instagramján. 

Hirdetés

Az egyik ilyen a két címszereplő keresztezése lett volna: Wolverinepool, avagy Wolverpool, netalán Deadverine. Masson elmondta, hogy a jelmezt Mayes Rubeo tervezte, de sajnos ez a variáns is egyike azoknak, akik végül nem kerültek be a filmbe. Most viszont közelebbről is szemügyre vehetjük ezt az őrült crossovert, amely még adamantiumkarmokkal is rendelkezett volna: 

A másik kinézetét szintén Rubeo álmodta meg, és olyasmi lett volna, mint a lázadó Pókember, azaz Spider-Punk, csak éppen deadpoolos kiadásban, Punkpoolnak lett elnevezve. Így nézett volna ki: 

Egyébként azt tudtad, hogy a Deadpool & Rozsomák egyik cameóját igazából le se forgatták? És azt, hogy az egyikről maga Ryan Reynolds is csak utólag értesült?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)