Hirdetés

Két Robin főszereplésével készít bábfilmet a DC Studios

|

James Gunn lesz a producere a rendhagyó alkotásnak.

Hirdetés

A DC Studios egy újabb különleges projektet jelentett be, olyan húznak, ami még a Marvel sem jutott eddig eszébe. A Dynamic Duo című film a híres Batman és Robin páros helyett ezúttal két Robin (Dick Grayson és Jason Todd) eredettörténetét fogja bemutatni egy nagyon egyedi formában: bábanimációval.

A projektet James Gunn, a DC Studios társelnöke erősítette meg, és egy olyan animációs stílust alkalmaznak, amely a CGI, a stop-motion és az élőszereplős elemek keverékéből áll össze. A Dynamic Duo elkészítését a Swaybox animációs stúdió vállalta, és ha a korábbi munkáikból indulunk ki, a végeredmény valami hasonló lehet a Laika stúdió által készített Coraline látványvilágához. Az egyedi technikával megvalósított animáció az ígéretek szerint "vizuálisan lenyűgöző" és "dinamikusan kifejező" lesz - jelentsenek ezek bármit is.

Hirdetés

A film történetét Matthew Aldrich írja, és Arthur Mintz, a Swaybox társalapítója rendezi. Bár Matt Reeves, a 2022-es Batman rendezője is részt vesz a projektben, a Dynamic Duo nem lesz része az általa kialakított Batman-univerzumnak. Egyelőre nem világos, hogy a film beilleszkedik-e a DC új, fő kontinuitásába, vagy az Elseworlds címke alatt, alternatív történetként jelenik meg.

Ez a különleges animációs projekt nagyszerűen mutatja be, hogy a DC Studios mennyire különböző irányba indul a Marvelhez képest. Az új DC Univerzum olyan projektekkel indul, mint a Creature Commandos animációs sorozat, valamint egy Superman-film és egy Zöld Lámpás-sorozat, így egy bábanimált Robin eredettörténet csak tovább színesíti a stúdió új irányát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)