Hirdetés

Két A Gyűrűk Ura film is készül párhuzamosan

|

Bár csak a The Hunt for Gollumot jelentették be, a forgatókönyvíró megerősítette, hogy valami más is formálódik épp.

Hirdetés

Idén májusban jelentették be, hogy az eredeti alkotók közreműködésével készül a következő A Gyűrűk Ura film, melynek középpontjában Gollum áll majd. A premierre még 2026-ig várnunk kell, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a projekt sínen van.

Philippa Boyens forgatókönyvíró elmondta, hogy bár Sir Ian McKellen szavait úgy lehetett értelmezni, hogy a The Hunt for Gollumot két részre bontják majd, valójában egyetlen film lesz, és a másik, ami ezzel párhuzamosan készül, egy teljesen különálló alkotás.

"Ez csupán egy őszinte félreértés volt, hiszen két különböző élőszereplős film koncepcióján kezdtünk el dolgozni. Az egyik a The Hunt for Gollum, a másik pedig még bejelentés előtt áll."

Hirdetés

Hogy a második alkotásról mikor tudunk meg részleteket, az erősen kérdéses, de valószínű, hogy ennek premierje valamikor 2026 után lesz, ráérnek még leleplezni. 

A következő, A Gyűrűk Ura világában játszódó film a 2024. december 12-én mozikba kerülő A Gyűrűk Ura - A rohírok háborúja lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)