Hirdetés

Készül az Űrgolyhók 2

|

Közel 40 év után elkészülhet a legendás Star Wars-paródia folytatása.

Hirdetés

Mel Brooksnak számos kiváló vígjátékot köszönhetünk, köztük néhány paródiával, mint a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme vagy a Drakula halott és élvezi. Szintén ő hozta össze 1987-ben a Star Wars filmeket parodizáló Űrgolyhókat, amihez most folytatás készülhet az Amazon MGM Studiosnál.

Már azt is tudni, kit néztek ki a főszerepre: Josh Gad biztosan fontos karaktert fog majd alakítani, és producerként is tevékenykedik Kevin Salter kíséretében. 

Hirdetés

A rendező Josh Greenbaum lesz, írói feladatokra pedig Gad mellett Benji Samitot, illetve Dan Hernandezt kérték fel. 

Gad korábban még annyit árult el egy rejtélyes Instagram-posztban, hogy szerinte ez lesz a legviccesebb és legjobb dolog, amin valaha dolgozott.

Brooks 2012-ben azt nyilatkozta az EW-nek, hogy ahányszor a Fox felkérte egy folytatás elkészítésére, mindig nemet mondott, mert nem szeretett volna versenytársat állítani az eredetinek, és amúgy sem gondolja, hogy felül tudná múlni. Hozzátette, máig az Űrgolyhók a legnépszerűbb filmje, és bár a kritikusok ütötték annak idején, a rajongóktól ennek kapcsán kapja a legtöbb levelet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)