Hirdetés

Így lőnek igazából a színészek – Will Smith, Keanu Reeves és Halle Berry is megmutatja, mit tud

|

A Taran Tactical videóiban láthatjuk, mennyire jól kiképzik a színészeket fegyverhasználatból.

Hirdetés

Aki egy-egy akciófilm szerepére vállalkozik, jó, ha tudja, hogyan kell bánni egy fegyverrel - kétségtelenül hitelesebb lesz tőle az alakítása. A Taran Tactical Innovations egyedi lőfegyvereket készít sportlövészethez, filmekhez és "családjaink védelméhez", valamint megtanítja színészeknek, kaszkadőröknek ezek használatát, hogy amit a vásznon látunk, az a lehető legközelebb álljon a valódi fegyverhasználathoz.

Dolgoztak például a John Wicken, amihez összesen öt egyedi fegyvert készítettek, és ezek használatát meg is tanították Keanu Reevesnek.

Hirdetés

Mint az alábbi videóban látható, Reeves tényleg nem ügyetlen:

Ott volt vele Halle Berry is, aki ugyancsak egész fantasztikusan használ pisztolyokat és nagyobb puskákat egyaránt.

Hasonlóan jól megy a lövöldözés Will Smithnek is, aki az új Bad Boysra készült fel a Tarannal.

De nem csak színészek járnak náluk: íme, így lő Lewis Hamilton, Forma-1-es autóversenyző:

A Taran csatornáján rengeteg további videót találni még - külön érdemes megnézni Tetiana Gaidart, aki a Call of Duty: Warzone-ban Milának kölcsönözte mozgását, és egészen lehengerlő, mikre képes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)