Hirdetés

Így borították fényárba a Hősök terét a magyar Star Wars-rajongók

|

Star Wars-rajongók rajongók foglalták el vasárnap este a Hősök terét.

Hirdetés

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a tegnap nap folyamán magyar Star Wars rajongók gyűltek össze, hogy Budapesten, a Hősök terén előrántsák bekapcsolt fénykardjaikat, és megmutassák, a világos vagy a sötét oldal képvisel-e nagyobb erőt a fővárosban.

A beszámolók alapján több száz jelmezes és civil gyűlt össze. Az eseményt több rajongói klub, a Rebel Legion Hungary, a The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrség szervezte.

Hirdetés

Az alábbi galériában megnézhetitek, hogyan is festett ez a nem mindennapi Star Wars buli.

Június 5-én hajnalban fog megérkezni a Disney+-ra a legújabb Csillagok háborúja széria, vagyis a Star Wars: Az akolitus, ennek apropóján szervezték meg a mostani megmozdulást is a Hősök terén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)