Hirdetés

Időutazással búcsúzik a rajongóktól Az Esernyő Akadémia - befutott az utolsó évad trailere

|

Idén nyáron véget ér a Netflix fura szuperhőseinek története.

Hirdetés

Ami az Egyesült Államokat illeti, képregényes fronton a DC és a Marvel a piac domináns szereplői, de más, kisebb kiadók is meg tudnak élni mellettük, ráadásul sokszor izgalmasabb, az unalomig ismételgetett sablonokon túllépő alkotásokat találhatunk a portfóliójukban. Ilyen a Dark Horse gondozásában megjelent Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) is, amelynek füzeteit Gerard Way írta, az illusztrációkért pedig Gabriel Bá felelt.

Az Eisner-díjas széria középpontjában olyan szuperhősök csoportja áll, akiket Sir Reginald Hargreeves fogadott örökbe és nevelt fel, ám munkássága eredménye nem egy jól összeszokott, hatékony csapatmunkára képes szuperhőscsapat, hanem diszfunkcionális család lett. Az Esernyő Akadémia tagjai végső soron legalább annyi galibát okoznak, mint ahányat megoldanak, és rendszerint saját maguk után kell takarítaniuk.

Hirdetés

Az Elliott Page (Viktor/Vanya Hargreeves), Tom Hopper (Luther Hargreeves), David Castañeda (Diego Hargreeves), Emmy Raver-Lampman (Allison Hargreeves), Robert Sheehan (Klaus Hargreeves), Aidan Gallagher Five Hargreeves, Justin H. Min (Ben Hargreeves) és Colm Feore (Sir Reginald Hargreeves) főszereplésével forgatott, hat Emmy-díjra jelölt adaptáció a Netflixen lelt otthonra, és itt is énekli el hattyúdalát.

Augustus 8-án debütál a korábbiaktól eltérően tíz helyett már csak hat epizódból álló negyedik, egyben utolsó évad, amelyben a folyton civakodó testvérek egy új idővonalon találják magukat, ahol szuperképességeik nélkül kell boldogulniuk, ám az előzetes alapján úgy tűnik, hogy előbb vagy utóbb visszanyerik azokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)